Asiantuntevaa palvelua ja etuja asiakkaalle

S-Etukortilla bonus

Apteekissamme tekemäsi itsehoito- ja vapaakauppatuotteiden ostokset kerryttävät bonusta S-Etukorttia näyttämällä. Bonus-tuotteen tunnistat vihreästä hintalapusta.

Liity kanta-asiakkaaksi, olet Ykkösasiakas

Porin Ykkösapteekin kanta-asiakasohjelma Ykkösasiakkuus tarjoaa monipuolisia etuja. Liittyminen on maksutonta ja kanta-asiakaskorttina toimii oma Kela-kortti. Ykkösasiakkaana kerrytät keskittämisalennusta kaikista Porin Ykkösapteekissa tehdyistä reseptivapaista ostoista kalenterivuoden aikana (itsehoitolääkkeet ja vapaan kaupan tuotteet). Keskittämisalennusta annetaan normaalihintaisista vapaan kaupan itsehoitotuotteista. Alennus voi olla parhaimmillaan jopa 8 %.

Liittyä voit joko apteekissa tai sähköisesti täällä.

Monipuolisesti maksutapoja

Apteekissamme maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi pankkikortit, Visa ja Visa Electron, American Express, Diners, Master Card, Maestro, Käyttöluotto sekä sirullinen S-Etukortti.

Suoraveloitus ja tiliasiakkuus

Tekemällä suoraveloitussopimuksen apteekkiemme kanssa voit hoitaa lääkkeiden maksuliikenteen vaivattomasti. Palvelu on suunnattu erityisesti niille asiakkaille, jotka eivät voi itse henkilökohtaisesti asioida apteekissa. Tiliasiakkuus sopii mainiosti esimerkiksi kotisairaanhoidon asiakkaille. Laskun voi maksaa apteekkiin tai suoraan pankkiin.

Kelan kattokorvaukset

Potilaan maksamilla lääkekustannuksilla on kalenterivuotta koskeva raja. Kattosumma vaihtelee vuosittain. Voimassa olevan kattosumman voit tarkistaa apteekista tai Kelasta. Sen täyttyessä voit valtuuttaa apteekkimme hoitamaan sv-lääkkeiden korvaukset puolestasi. Saat lääkkeet heti kaikilla korvauksilla vähennettyyn hintaan, eikä sinun tarvitse odottaa rahojen palautumista Kelasta.